teamwork

Wie zijn wij

Reaset wil zich onderscheiden door kwalitatief, energiezuinig en duurzaam te bouwen gecombineerd met een sterke architectuur.

Aangepaste voorgevel Beton Blaadjes

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aanpak
  • Kwalitatieve materialen
  • Liefde voor architectuur
  • Futureproof bouwen
  • Klantentevredenheid
Writing out a plan

Who is who?

Reaset is een jong, dynamisch en ervaren vastgoedontwikkelaar die zich toespitst op de residentiële markt. We gaan steeds op zoek naar projecten met dat tikkeltje meer op een centrale ligging met vlotte bereikbaarheid, in de buurt van scholen, handelszaken enz.

Reaset wordt gevormd door 'real estate' en 'set' wat staat voor de oprichters Silvia De Clerck en Thomas Avet.
Beiden hebben een passie voor vastgoed en beschikken over een achtergrond in architectuur en interieur. Thomas heeft daarenboven bijna 15 jaar praktijkervaring algemene aanneming in het familiebedrijf Avet building & engineering.

Missie

De nadruk ligt op duurzame en stijlvolle nieuwbouwprojecten die perfect aansluiten op de hedendaagse levensstijl. We kiezen voor kwaliteit op lange termijn met het oog op de toekomst en de volgende generatie. We streven naar optimale benutting van de ruimte in combinatie met een aangenaam en energiezuinig wooncomfort.

Wij volgen ook steeds de laatste trends en proberen maximaal te anticiperen om onze gebouwen zoveel mogelijk "futureproof" te bouwen. Misschien heeft u vandaag nog geen elektrische wagen of fiets. Wat binnen 10 jaar? Wij denken steeds mee met de koper en wijzen u op de mogelijkheden.

Reaset hecht als ontwikkelaar veel belang aan de persoonlijke begeleiding bij een project. De indeling en materialen kunnen steeds aangepast worden naar de wensen van de klant. Wij stellen ons steeds in de plaats van de koper en zien het als onze taak iedere koper actief bij te staan met raad en daad. Gaande van de indeling, techniekenplan, manier van verwarmen tot het tuinontwerp.

Wij dragen klantentevredenheid dan ook hoog in het vaandel.

Contacteer ons