Aangepaste groepsfoto website min

Wie zijn wij

REASET real estate wil zich onderscheiden door kwalitatief, energiezuinig en duurzaam te bouwen gecombineerd met een sterke architectuur.

FC0 A8655 Blaadjes Reaset juni2022 65

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aanpak
  • Kwalitatieve materialen
  • Liefde voor architectuur
  • Futureproof bouwen
  • Klantentevredenheid
Reaset juni2022 35

Who is who?

REASET real estate is een projectontwikkelaar die kwaliteit en mooie architectuur samenbrengt om hoogwaardige woongelegenheden woningen,
villa’s en appartementen te realiseren. We gaan steeds op zoek naar projecten met dat tikkeltje meer op een centrale ligging met vlotte bereikbaarheid, in de buurt van scholen, handelszaken enz.

REASET wordt gevormd door 'real estate' en 'set' wat staat voor de oprichters Silvia De Clerck en Thomas Avet.
Beiden hebben een passie voor vastgoed en beschikken over een achtergrond in architectuur, interieur en algemene aanneming.


Missie

De nadruk ligt op duurzame en stijlvolle nieuwbouwprojecten die perfect aansluiten op de hedendaagse levensstijl. We kiezen voor kwaliteit op lange termijn met het oog op de toekomst en de volgende generatie. We streven naar optimale benutting van de ruimte in combinatie met een aangenaam en energiezuinig wooncomfort.

Wij volgen ook steeds de laatste trends en proberen maximaal te anticiperen om onze gebouwen zoveel mogelijk "futureproof" te bouwen. Misschien heeft u vandaag nog geen elektrische wagen of fiets. Wat binnen 10 jaar? Wij denken steeds mee met de koper en wijzen u op de mogelijkheden.

REASET real estate hecht als ontwikkelaar veel belang aan de persoonlijke begeleiding bij een project. De indeling en materialen kunnen steeds aangepast worden naar de wensen van de klant. Wij stellen ons steeds in de plaats van de koper en zien het als onze taak iedere koper actief bij te staan met raad en daad. Gaande van de indeling, techniekenplan, manier van verwarmen tot het tuinontwerp.

Een klein hecht team dat samen maar 1 doel heeft. Het verschil maken. Tevreden klanten en mooie realisaties daar gaan we voor.

Contacteer ons