REASET real estate is actief op zoek naar locaties om nieuwe projecten te realiseren.

Projectgrond te koop?
Under construction2

Gezocht

IMG 1619

Uw eigendom verkopen?

Bent u de eigenaar van een ontwikkelbare grond, leegstaand gebouw, afbraakpand of verlaten site in regio West- en Oost-Vlaanderen neem dan zeker contact op met ons.

We durven gerust verder kijken dan het "klassiek" stukje bouwgrond. Inbreiding, reconversie of stadsverdichting gaan wij zeker niet uit de weg.

Door onze knowhow en ervaring zijn we in staat voorontwerpen in eigen beheer uit te werken en kunnen we zeer snel schakelen. Onze snelle aanpak staat garant voor een vlotte afhandeling.
Bij elke project streven we naar meerwaarde voor de toekomstige bewoner, investeerder en de omgeving.


Mee ontwikkelen?

Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar wel beroep doen op een betrouwbare ontwikkelaar om uw project mee te realiseren?

Soms is de persoonlijk band met een perceel/pand zo groot dat u er eigenlijk geen afstand van wil doen of er misschien zelf wil gaan wonen. Wij helpen u graag verder de mogelijkheden te bekijken zodat u zelf geen risico’s dient te nemen en wij u kostbare tijd en energie vrijwaren.

Wat dacht u bvb van een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit een appartement(en) in de nieuwe residentie, volledig afgewerkt met hoogstaande materialen? Die nieuwbouwappartementen leveren u nadien niet alleen een jaarlijkse huurwaarde op die veel hoger is dan voorheen, maar garanderen u ook optimale ontwikkelingsmogelijkheden van uw eigendom. Denk er eens over na en bel ons gerust voor een vertrouwelijk gesprek.


Voor wat, hoort wat

Heb je weet van ontwikkelbare gronden of afbraakpanden in eigendom van familie, vrienden of derden, neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend en in alle discretie de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien trouwens zeer aantrekkelijke premies voor onze tipgevers!

Wij bekijken de ontwikkelingsmogelijkheden van uw perceel/pand en u kunt rekenen op vakkundig advies

Contacteer ons vrijblijvend