Interesse?

In aanvraag

Hemsrode - Anzegem

Kalkstraat, 8570 Anzegem

2x 2 half open bebouwingen
Uniek zicht
Nabij de dorpskern van Anzegem
Mogelijkheid tot 5 slaapkamers en 2 badkamers
Beschikt over carport

Het project is gesitueerd nabij de dorpskern van Anzegem in de buurt van scholen en handelszaken. Werkelijk alles binnen handbereik!

De woningen kennen een unieke ligging nabij domein Hemsrode met grote tuin en prachtig uitzicht op natuurgebied.

Dit project omvat twee maal twee halfopen bebouwingen.

De woningen hebben een fris en hedendaags ontwerp in pastoriestijl.

Ze beschikken over twee volwaardige bouwlagen en een zeer bruikbare ruimte onder het dak waardoor het mogelijk is per woning tot 5 ruime slaapkamers en twee badkamers te voorzien! De praktische indeling maakt de woningen heel aantrekkelijk voor gezinnen. Elk van de woningen is voorzien van een ruime tuin en carport.

De woningen genieten van veel lichtinval, zijn uitgerust met goede thermische en akoestische isolatie, hoogrendementsbeglazing. Al deze elementen dragen bij tot een laag energieverbruik en hoge woonkwaliteit.

Dit in combinatie met de centrale ligging, goede oriëntatie en vlotte verbinding zorgt voor een optimaal wooncomfort.

Elke woning wordt afgewerkt in nauw overleg met de koper. De ontwikkelaar biedt een persoonlijke begeleiding aan voor elke woning. De indeling en materialen kunnen aangepast worden naar de wens van de klant.

Troeven van dit project

  • natuurrijke omgeving
  • nabij dorpskern Anzegem
  • 3 tot 5 slaapkamers mogelijk
Untitled 4 TA 19 08 2019 Untitled 6 TA 19 08 2019 Untitled 7 TA 19 08 2019 Untitled 2 TA 19 08 2019 Untitled3 TA 19 08 2019 Untitled 5 TA 19 08 2019 Untitled TA 19 08 2019

"Wij konden altijd op jou rekenen. Je bent ook nog altijd heel vlot bereikbaar voor vragen. Dus appreciëren we enorm."

Charlotte en Annelies - Kopers Cassina

“Wij kochten ons huis later dan de andere drie van het project, toch was er geen moeite te veel om nog zaken te wijzigen zonder extreme bijkomende kosten. De afwerking verliep zeer vlot en er was voldoende werfopvolging. We werden steeds persoonlijk betrokken bij het hele proces en niet als ‘één van de vele kopers’.

Orphée en Wesly - Kopers Cassina

“Onlangs kochten wij een nieuwbouwwoning op plan. Vanaf de start kregen we persoonlijke begeleiding van Thomas Avet bij wie we steeds terecht konden voor vragen.

Ook tijdens het volledige bouwproces werden we begeleid door Thomas die ons assisteerde bij allerhande keuzes en ons ook steeds informeerde mbt. administratieve en praktische zaken (aansluitingen, akte,...). In geval van problemen hadden we steeds een aanspreekpunt waardoor een euvel snel verholpen kon worden.

Ook na de oplevering hielden we contact zodoende dat we nog steeds bij iemand terecht kunnen in het geval van problemen.

Wij zouden dan ook de firma Reaset zeker aanraden bij een (nieuw)bouwproject! Bedankt voor onze woning!”

Louis en Ines

“Wij hadden het geluk om de eerste woning van dit mooie project aan te kopen.

Van bij de start hebben we zeer nauw de evolutie van onze woning kunnen opvolgen.

Doorheen onze samenwerking met Thomas Avet werden we steeds op een professionele wijze begeleid en kregen we voldoende inspraak omtrent de indeling én materiaalkeuze van onze droomwoning. Bovendien konden we daarbij rekenen op goede suggesties rond esthetische, praktische én kwalitatieve oplossingen.

We wonen nu bijna een jaar in onze woning en zijn nog steeds zeer gelukkig met het eindresultaat. De grote meerwaarde is dat Thomas zelfs na de oplevering van onze woning bereikbaar blijft voor vragen. En dat maakt van ons eveneens zeer tevreden klanten.”

Annelies en Charlotte

Interesse in dit project?

Bedankt voor uw bericht!
Overzicht