Interesse?

Verkocht

Hemsrode - Anzegem

Kalkstraat, 8570 Anzegem

2x 2 half open bebouwingen
Uniek zicht
Nabij de dorpskern van Anzegem
Mogelijkheid tot 5 slaapkamers en 2 badkamers
Beschikt over carport

UITVERKOCHT

Het project Hemsrode is gesitueerd aan de groene rand van de dorpskern van Anzegem, centraal gelegen tussen Waregem en Oudenaarde en op amper 5 kilometer van de autosnelweg E17.

De woningen bevinden zich op slechts 250 meter van de Gemeentelijke basisschool van Anzegem.

Grootwarenhuis, diverse handelszaken, sport en ontmoetingscentrum, dokter, apotheek, tandarts etc. liggen allen binnen een straal van 500 meter van het project.

Werkelijk alles binnen handbereik!

De grootste troef van het project is de groene omgeving waar de tuinen op aansluiten.

Het Kasteeldomein Hemsrode kennen we als het bosrijk en glooiend domein waar jaarlijks in de maand september het internationale cross country paardensportevent (military) wordt georganiseerd.

Het project Hemsrode omvat 4 halfopen woningen met carport.

De woningen hebben een fris en klassevol ontwerp en een uiterst praktische indeling.

Ze beschikken over twee volwaardige bouwlagen met 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

De zeer bruikbare zolderruimte onder het dak biedt de mogelijkheid hier nog extra slaapkamers, badkamer of polyvalente ruimte in onder te brengen.

Zo is het bijvoorbeeld perfect mogelijk de woningen om te vormen tot 5 ruime slaapkamers, 2 of 3 badkamers en een extra berging te creëren!

Elke woning wordt afgewerkt in nauw overleg met de koper. De ontwikkelaar biedt een persoonlijke begeleiding aan voor elke woning. De indeling en materialen kunnen aangepast worden naar de wens van de klant.

Troeven van dit project

  • natuurrijke omgeving
  • nabij dorpskern Anzegem
  • 3 tot 5 slaapkamers mogelijk
HEMSRODE FINAAL ZICHT 13 02 HEMSRODE FINAAL ZICHT 3 ta HEMSRODE INTERIEUR TEST 3 Scene 8 HEMSRODE FINAAL ZICHT 7 HEMSRODE INTERIEUR TEST 3 Scene 5 HEMSRODE FINAAL ZICHT 2 HEMSRODE FINAAL ZICHT 4 HEMSRODE INTERIEUR TEST 3 Scene 4 HEMSRODE FINAAL ZICHT 9 HEMSRODE FINAAL ZICHT 10 HEMSRODE FINAAL ZICHT 6 HEMSRODE INTERIEUR TEST 3 Scene 10 HEMSRODE FINAAL ZICHT 11 HEMSRODE FINAAL ZICHT 12 2142 AD8 BC0749 BC8 E36 FD15 CF155 AFA3

Informatie

nr. type grond opp. bewoonb. opp. slaapkamers huuropbrengst prijs (excl. kosten) plan

WONING 1

Halfopen bebouwing

574 m²

220 m²

3-5

Verkocht

WONING 2

Halfopen bebouwing

528 m²

218 m²

3-5

Verkocht

WONING 3

Halfopen bebouwing

539 m²

220 m²

3-5

Verkocht

WONING 4

Halfopen bebouwing

613 m²

218 m²

3-5

Verkocht

"Wij konden altijd op jou rekenen. Je bent ook nog altijd heel vlot bereikbaar voor vragen. Dus appreciëren we enorm."

Charlotte en Annelies - Kopers Cassina

“Wij kochten ons huis later dan de andere drie van het project, toch was er geen moeite te veel om nog zaken te wijzigen zonder extreme bijkomende kosten. De afwerking verliep zeer vlot en er was voldoende werfopvolging. We werden steeds persoonlijk betrokken bij het hele proces en niet als ‘één van de vele kopers’.

Orphée en Wesly - Kopers Cassina

“Onlangs kochten wij een nieuwbouwwoning op plan. Vanaf de start kregen we persoonlijke begeleiding van Thomas Avet bij wie we steeds terecht konden voor vragen.

Ook tijdens het volledige bouwproces werden we begeleid door Thomas die ons assisteerde bij allerhande keuzes en ons ook steeds informeerde mbt. administratieve en praktische zaken (aansluitingen, akte,...). In geval van problemen hadden we steeds een aanspreekpunt waardoor een euvel snel verholpen kon worden.

Ook na de oplevering hielden we contact zodoende dat we nog steeds bij iemand terecht kunnen in het geval van problemen.

Wij zouden dan ook de firma Reaset zeker aanraden bij een (nieuw)bouwproject! Bedankt voor onze woning!”

Louis en Ines

“Wij hadden het geluk om de eerste woning van dit mooie project aan te kopen.

Van bij de start hebben we zeer nauw de evolutie van onze woning kunnen opvolgen.

Doorheen onze samenwerking met Thomas Avet werden we steeds op een professionele wijze begeleid en kregen we voldoende inspraak omtrent de indeling én materiaalkeuze van onze droomwoning. Bovendien konden we daarbij rekenen op goede suggesties rond esthetische, praktische én kwalitatieve oplossingen.

We wonen nu bijna een jaar in onze woning en zijn nog steeds zeer gelukkig met het eindresultaat. De grote meerwaarde is dat Thomas zelfs na de oplevering van onze woning bereikbaar blijft voor vragen. En dat maakt van ons eveneens zeer tevreden klanten.”

Annelies en Charlotte

Interesse in gelijkaardige projecten?

Bedankt voor uw bericht!
Overzicht