Interesse?

Nieuw

Fleur de lin - Wielsbeke

Gelegen in dorpskern van Wielsbeke
19 appartementen
1 handelsruimte

25 ondergrondse parkeerplaatsen en garageboxen
9 bovengrondse parkeerplaatsen
Privatieve bergingen

VERGUNNING VERKREGEN - binnenkort in verkoop

Project "Fleur de lin" is een prachtige nieuwbouwresidentie gelegen in de dorpskern van Wielsbeke recht tegenover de Sint Laurentiuskerk. Door de centrale ligging zijn handelszaken (bakker, slager, kapper, apotheek) en school binnen handbereik.

Het ontwerp omvat 19 appartementen en 1 handelsruimte die verdeeld worden over 2 gebouwen die haaks op elkaar staan om privacy te garanderen.

De appartementen hebben een frisse, hedendaagse architectuur waar de ruimte optimaal en praktisch benut wordt. De entiteiten genieten van veel lichtinval, ruime terrassen en zijn uitgerust met goede thermische isolatie en hoogrendementsbeglazing. Dit in combinatie met de centrale ligging, goede oriëntatie en vlotte bereikbaarheid zorgt voor een optimaal wooncomfort voor alle generaties.

Elke appartement wordt afgewerkt in nauw overleg met de koper. De ontwikkelaar biedt een persoonlijke begeleiding van A tot Z. De indeling en materialen kunnen aangepast worden naar de wens van de klant en voor zover structureel mogelijk.

Troeven van dit project

  • School op 50m
  • Gelegen in de dorpskern
  • Nabij handelszaken
  • Bushalte op 50m
  • Vrije keuze materialen
  • 1 tot 3 slaapkamers
15 03 ta Wielsbeke b 05 Wielsbeke 007 2 Zichtscherm 6 Wielsbeke terras 3 SFEER4 SFEER2 Zichtscherm 1

"Wij konden altijd op jou rekenen. Je bent ook nog altijd heel vlot bereikbaar voor vragen. Dus appreciëren we enorm."

Charlotte en Annelies

“Wij kochten ons huis later dan de andere drie van het project, toch was er geen moeite te veel om nog zaken te wijzigen zonder extreme bijkomende kosten. De afwerking verliep zeer vlot en er was voldoende werfopvolging. We werden steeds persoonlijk betrokken bij het hele proces en niet als ‘één van de vele kopers’. “

Orphée en Wesley

Onlangs kochten wij een nieuwbouwwoning op plan. Vanaf de start kregen we persoonlijke begeleiding van Thomas Avet bij wie we steeds terecht konden voor vragen.

Ook tijdens het volledige bouwproces werden we begeleid door Thomas die ons assisteerde bij allerhande keuzes en ons ook steeds informeerde mbt. administratieve en praktische zaken (aansluitingen, akte,...). In geval van problemen hadden we steeds een aanspreekpunt waardoor een euvel snel verholpen kon worden.

Ook na de oplevering hielden we contact zodoende dat we nog steeds bij iemand terecht kunnen in het geval van problemen.

Wij zouden dan ook de firma Reaset zeker aanraden bij een (nieuw)bouwproject! Bedankt voor onze woning!

Louis en Ines

“Wij hadden het geluk om de eerste woning van dit mooie project aan te kopen.

Van bij de start hebben we zeer nauw de evolutie van onze woning kunnen opvolgen.

Doorheen onze samenwerking met Thomas Avet werden we steeds op een professionele wijze begeleid en kregen we voldoende inspraak omtrent de indeling én materiaalkeuze van onze droomwoning. Bovendien konden we daarbij rekenen op goede suggesties rond esthetische, praktische én kwalitatieve oplossingen.

We wonen nu bijna een jaar in onze woning en zijn nog steeds zeer gelukkig met het eindresultaat. De grote meerwaarde is dat Thomas zelfs na de oplevering van onze woning bereikbaar blijft voor vragen. En dat maakt van ons eveneens zeer tevreden klanten.”

Annelies en Charlotte

Interesse in dit project?

Bedankt voor uw bericht!
Overzicht