Interesse?

Verkocht

App. Fleur de Lin - Wielsbeke

Gelegen in dorpskern van Wielsbeke
19 appartementen
1 handelsruimte

25 ondergrondse parkeerplaatsen en garageboxen
9 bovengrondse parkeerplaatsen
Privatieve bergingen

-- UITVERKOCHT --

Het Project “Fleur De Lin” werd genoemd naar het rijke vlasverleden van de streek en is gelegen op een unieke centrumlocatie naast de St Laurentius kerk.
De residentie ligt midden in de dorpskern van Wielsbeke, schuin over de markt. Veel handelszaken zoals apotheek, bakker, slager, frituur, kapper, school, crèche, strijkatelier en vernieuwde bibliotheek zijn gemakkelijk te bereiken op wandelafstand.

Het gebouw bestaat uit twee volumes met een handelsruimte en 19 kwalitatieve appartementen met 1 tot 3 slaapkamers.
De oppervlaktes van de appartementen variëren van 58 tot 155 m².

9 bovengrondse staanplaatsen, een ondergrondse parking met 14 staanplaatsen, 1 garagebox voor mindervaliden, 5 combinatieboxen met bergruimte in de box en voorliggende staanplaats, 16 privatieve bergingen en 1 publieke berging.

Dit in combinatie met de centrale ligging, goede oriëntatie en vlotte bereikbaarheid zorgt voor een optimaal wooncomfort voor alle generaties.

Elke appartement wordt afgewerkt in nauw overleg met de koper. De ontwikkelaar biedt een persoonlijke begeleiding van A tot Z.
De indeling en materialen kunnen aangepast worden naar de wens van de klant.

Wij stomen het gebouw klaar voor de toekomst. Denk maar aan voorzieningen voor elektrische wagens, pakketbussen en zonnepanelen voor de gemene delen.
Zo blijft de kost ook voor u als eigenaar in de toekomst beperkt.

Troeven van dit project

  • School op 50m
  • Gelegen in de dorpskern
  • Nabij handelszaken
  • Bushalte op 50m
  • Vrije keuze materialen
  • 1 tot 3 slaapkamers
IMG 5092 Fleur de Lin 2021 ZICHT 2 2022 11 10 16 31 32 Fleur de Lin 2021 ZICHT 3 IMG 9782 Fleur de Lin 2021 ZICHT 6 C IMG 8613 Fleur de Lin 2021 ZICHT 5 C Fleur de Lin 2021 ZICHT 1 Fleur de Lin 2021 ZICHT 4 IMG 6327 Fleur de Lin01 IMG 8614 IMG 6315 FINAAL PENTHOUSE A ZICHT 2 FINAAL PENTHOUSE A ZICHT 1 DJI 0099 REASET WIELSBEKE FLEUR DE LIN A ZICHT 6 IMG 8615 LOGO WIELSBEKE NOVEMBER 2022 FINAAL ZICHT woonkamer LOGO WIELSBEKE NOVEMBER 2022 FINAAL ZICHT keuken LOGO WIELSBEKE NOVEMBER 2022 FINAAL ZICHT badkamer Schets plan a 2 1 compressed page 00012

Informatie

nr. verdiep bruto opp. opp. terras slaapkamers huuropbrengst prijs (excl. kosten) plan

A2.1

2

Verkocht

A0.1

0

Verkocht

A0.2

0

Verkocht

A0.3

0

Verkocht

A0.4

0

Verkocht

A1.1

1

Verkocht

A1.2

1

Verkocht

A1.3

1

Verkocht

A1.4

1

Verkocht

B0.1

0

Verkocht

B0.2

0

Verkocht

B1.1

1

Verkocht

B1.2

1

Verkocht

B1.3

1

Verkocht

B1.4

1

Verkocht

B2.1

2

Verkocht

B2.2

2

Verkocht

B2.3

2

Verkocht

B3.1

3

Verkocht

Handelsruimte

0

Verkocht

"Wij konden altijd op jou rekenen. Je bent ook nog altijd heel vlot bereikbaar voor vragen. Dus appreciëren we enorm."

Charlotte en Annelies

“Wij kochten ons huis later dan de andere drie van het project, toch was er geen moeite te veel om nog zaken te wijzigen zonder extreme bijkomende kosten. De afwerking verliep zeer vlot en er was voldoende werfopvolging. We werden steeds persoonlijk betrokken bij het hele proces en niet als ‘één van de vele kopers’. “

Orphée en Wesley

Onlangs kochten wij een nieuwbouwwoning op plan. Vanaf de start kregen we persoonlijke begeleiding van Thomas Avet bij wie we steeds terecht konden voor vragen.

Ook tijdens het volledige bouwproces werden we begeleid door Thomas die ons assisteerde bij allerhande keuzes en ons ook steeds informeerde mbt. administratieve en praktische zaken (aansluitingen, akte,...). In geval van problemen hadden we steeds een aanspreekpunt waardoor een euvel snel verholpen kon worden.

Ook na de oplevering hielden we contact zodoende dat we nog steeds bij iemand terecht kunnen in het geval van problemen.

Wij zouden dan ook de firma Reaset zeker aanraden bij een (nieuw)bouwproject! Bedankt voor onze woning!

Louis en Ines

“Wij hadden het geluk om de eerste woning van dit mooie project aan te kopen.

Van bij de start hebben we zeer nauw de evolutie van onze woning kunnen opvolgen.

Doorheen onze samenwerking met Thomas Avet werden we steeds op een professionele wijze begeleid en kregen we voldoende inspraak omtrent de indeling én materiaalkeuze van onze droomwoning. Bovendien konden we daarbij rekenen op goede suggesties rond esthetische, praktische én kwalitatieve oplossingen.

We wonen nu bijna een jaar in onze woning en zijn nog steeds zeer gelukkig met het eindresultaat. De grote meerwaarde is dat Thomas zelfs na de oplevering van onze woning bereikbaar blijft voor vragen. En dat maakt van ons eveneens zeer tevreden klanten.”

Annelies en Charlotte

Interesse in gelijkaardige projecten?

Bedankt voor uw bericht!
Overzicht