Interesse?

Verkocht

Farine - Desselgem

Kleine Nieuwstraat, 8792 Desselgem

4 woningen
Mogelijkheid tot 5 slaapkamers en 2 badkamers
Inpandige garage

UITVERKOCHT

Het project Farine is gesitueerd in de Waregemse gemeente Desselgem, centraal gelegen tussen Kortrijk en Gent.

Het beschikt over een zeer vlotte verbinding met de expresweg N43 en autosnelweg E17.

De woningen zijn gelegen in de dorpskern van Desselgem op amper ongeveer 200 meter van de Stedelijke basisschool van Desselgem en van het sport en ontmoetingscentrum.

Handelszaken zijn eveneens op wandelafstand en op amper 900 meter stroomt de Leie.

Werkelijk alles binnen handbereik!

Dit project omvat 4 woningen.

Farine is een knipoog naar de basisgrondstof van de voormalige bakkerij Vandeputte, op wiens site het project wordt op opgetrokken.

De woningen hebben een fris, hedendaags ontwerp en praktische indeling.

Ze beschikken over twee volwaardige bouwlagen en een zeer bruikbare ruimte onder het dak waardoor het mogelijk is per woning tot 5 ruime slaapkamers en twee badkamers te voorzien! Dit maakt deze woningen zeer aantrekkelijk voor gezinnen.

Elk van de woningen is voorzien van een zuidwest gerichte tuin en carport of inpandige garage.

De woningen genieten van veel lichtinval, zijn uitgerust met goede thermische en akoestische isolatie, hoogrendementsbeglazing en PV-zonnepanelen. Al deze elementen dragen bij tot een laag energieverbruik en hoge woonkwaliteit.

Dit in combinatie met de centrale ligging, goede oriëntatie en vlotte verbinding zorgt voor een optimaal wooncomfort.

Elke woning wordt afgewerkt in nauw overleg met de koper. De ontwikkelaar biedt een persoonlijke begeleiding aan voor elke woning. De indeling en materialen kunnen aangepast worden naar de wens van de klant.

Troeven van dit project

  • Praktische indeling
  • Scholen op 250m
  • Openbaar vervoer op 500m
  • 3-5 slaapkamers mogelijk
  • Vrije keuze materialen
IMG 1812 IMG 1816 IMG 1800 IMG 1814 Trien Byttebier Reaset 6 P9 A9123 Trien Byttebier 6 P9 A9119 Trien Byttebier 6 P9 A9253 Trien Byttebier 6 P9 A9147 Trien Byttebier 6 P9 A9158 IMG 1795 IMG 1797 IMG 1806 IMG 1809 IMG 1804 IMG 1803 IMG 1802 PUB703 A9604 8092 703 A9601 8089 IMG 1813 PUB703 A9614 8102 703 A9584 8072 IMG 1815

Informatie

nr. type grond opp. bewoonb. opp. slaapkamers huuropbrengst prijs (excl. kosten) plan

LOT 4

Halfopen bebouwing

210 m²

200 m²

3-5

Verkocht

LOT 3

Gesloten bebouwing

146 m²

200 m²

3-5

Verkocht

LOT 2

Gesloten bebouwing

146 m²

200 m²

3-5

Verkocht

LOT 1

Gesloten bebouwing

202 m²

200 m²

5

Verkocht

"Onlangs kochten wij een nieuwbouwwoning op plan. Vanaf de start kregen we persoonlijke begeleiding van Thomas Avet bij wie we steeds terecht konden voor vragen.

Ook tijdens het volledige bouwproces werden we begeleid door Thomas die ons assisteerde bij allerhande keuzes en ons ook steeds informeerde mbt. administratieve en praktische zaken (aansluitingen, akte,...). In geval van problemen hadden we steeds een aanspreekpunt waardoor een euvel snel verholpen kon worden.

Ook na de oplevering hielden we contact zodoende dat we nog steeds bij iemand terecht kunnen in het geval van problemen.

Wij zouden dan ook de firma Reaset zeker aanraden bij een (nieuw)bouwproject! Bedankt voor onze woning!"

Louis en Ines

"Wij konden altijd op jou rekenen. Je bent ook nog altijd heel vlot bereikbaar voor vragen. Dus appreciëren we enorm."

Charlotte en Annelies

"Via het immo kantoor Dewaele vastgoed hebben we het project ‘Farine’ ontdekt. De architectuur sprak ons enorm aan.

Zo hebben we een afspraak gemaakt en na een aantal gesprekken met de ontwikkelaar volgde al heel snel het tekenen van de compromis. Eens de werken waren gestart, werden we nauw betrokken bij het project en goed begeleid bij de keuzes die we moesten maken.

We konden ook altijd met al onze vragen terecht bij Thomas en de werfleider. Ook konden we zien bij de opbouw en afwerking van het huis dat de materialen die gebruikt werden van goede kwaliteit zijn.

We wonen nu een aantal maanden in ons huis en zijn nog altijd heel tevreden van onze aankoop."

Rien en Celine

“Wij kochten ons huis later dan de andere drie van het project, toch was er geen moeite te veel om nog zaken te wijzigen zonder extreme bijkomende kosten. De afwerking verliep zeer vlot en er was voldoende werfopvolging. We werden steeds persoonlijk betrokken bij het hele proces en niet als ‘één van de vele kopers’. “

Orphée en Wesly

“Wij hadden het geluk om de eerste woning van dit mooie project aan te kopen.

Van bij de start hebben we zeer nauw de evolutie van onze woning kunnen opvolgen.

Doorheen onze samenwerking met Thomas Avet werden we steeds op een professionele wijze begeleid en kregen we voldoende inspraak omtrent de indeling én materiaalkeuze van onze droomwoning. Bovendien konden we daarbij rekenen op goede suggesties rond esthetische, praktische én kwalitatieve oplossingen.

We wonen nu bijna een jaar in onze woning en zijn nog steeds zeer gelukkig met het eindresultaat. De grote meerwaarde is dat Thomas zelfs na de oplevering van onze woning bereikbaar blijft voor vragen. En dat maakt van ons eveneens zeer tevreden klanten.”

Annelies en Charlotte

Interesse in gelijkaardige projecten?

Bedankt voor uw bericht!
Overzicht